Удобства

Local Stay е не просто апартаментен комплекс, а култура и философия, която събира хора, прави общност и дава свобода да бъдеш себе си. Място, което те кара да се чувстваш удома.

Зала за йога

LOCAL ZEN е зала за йога, танци и спортни тренировки. Помещението е напълно оборудвано с постелки и релакс кът, като капацитетът е за 20-25 човека.

Арт студио

LOCAL ART е малка арт зала, в която могат да се организират различни работилници, като рисуване и вино, работа с глина и други приложни изкуства.

Зала за игри

LOCAL PLAY e неохраняема игрална зала за малки и големи, разполагаща със забавни бордови игри, тенис на маса, VR очила, Playstation и др.

Фитнес

Поддържайте форма докато почивате. В Local Stay разполагаме с малък фитнес, с базово оборудване за една поддържаща тренировка и страхотна гледка към градината ни.

Външен басейн, топло джакузи и уникална градина

Защо да не оставите водата да ви носи или да се отпуснете в откритото джакузи, докато съзерцавате планината?

Външният ни отопляем басейн с детски сектор и топлото ни джакузи са на специално място в градината на Local Stay, където няма нищо, което да пречи на прекрасните планински гледка и слънчевите лъчи.

Лоби и пура бар

Лоби барът ни разполага с 25 седящи места, камина и удобна мека мебел. Пура барът е с капацитет 15 места, разположени в изискана атмосфера от кожени кресла, камина и алкохолни напитки от цял свят.

Други удобства и активности

Релакс център

Уелнес и релакс центърът ни предлага перфектна комбинация за възстановяване и отпускане на душата и тялото.

Офис в планината

Local Stay предоставя възможност за активна работа в отдалечена
офис среда.

Събития

Ние ще ви помогнем да организирате вашето събитие, като се погрижим за всички малки детайли.