Тиймбилдинг

Local Stay е перфектната дестинация за незабравим тиймбилдинг или отдалечен офис в планината. Комплекса съчетава в себе си лечебната сила на природата, простора и чистия въздух на три планини – Пирин, Рила и Родопи.

Не просто настаняване, а истинско преживяване

Търсите си походяща дестинация за тиймбилдинг? Local Stay е перфектното място за вас! Със своя планински уют, непреходен интериор и любезно обслужване, ние ви предлагаме:

  • 51 просторни помещения с невероятни планински гледки
  • Co-working пространство за важните бизнес дискусии
  • Ресторант с капацитет 130 места
  • Интересни тийм активности, като cooking lab, cocktail lab, купажиране на вино, езда, голф, планински преходи и много други.
  • Йога зала и Арт работилница

Подарете на екипите си едно различно изживяване! Подарете им Local Stay.

Направете запитване на sales@localstay.bg

Купажиране на вино

Превърнете се в енолог и подарете на гостите си уникалната възможност всеки от тях да създаде свое собствено вино.

С професионалното съдействие на Тихомир Стаменов от „Катаржина Естейт“, ще можете да научите повече за историята на виното, къде и какви сортове се отглеждат в България, ще тествате специален сет с 88 аромата , които са типични за различните сортове и стил вина, ще се научите как да създавате “арома-памет” за виното и ароматите.

Накрая всеки ще има възможността да купажира собствена бутилка, с правилните пропорции и сортове червено вино, както и да брандира бутилката си чрез автентичен работен етикет.

 

Работилница за коктейли

Обичате коктейлите, но не знаете как да си ги приготвяте сами? Искате да разнообразите партито си с нещо различно? Е, нашата работилница за коктейли е точно за вас! Това е кратък и забавен курс по миксология, който със сигурност ще ви зарадва и впечатли.

Работим с професионалисти в областта на коктейлите, които умеят не само да създават уникални продукти, но и да общуват добре с хората, като ги въвличат в процеса на създаване на красиви и вкусни питиета.

Информацията за коктейлите и практическото обучение се поднасят по лесен и разбираем начин, като накрая всички се забавляват изключително много, а наздравици и смях огласят събитието.

 

Други удобства и активности

Ресторант CAVA

Потопете се в уникалния микс от традиционна и интернационална кухня поднесена по естетичен начин в нашия ресторант CAVA.

Настаняване

Хотелът разполага с апартаменти, студиа и самостоятелни вили, създавайки уютна планинска обстановка.

Офис в планината

Local Stay предоставя възможност за активна работа в отдалечена
офис среда.