За нас

Името „Local” идва от концепцията за автентичност и предлагането на нещо истинско и отличаващо се. Насладете се на вашето ново, любимо, local място в планината. 

Малките неща, правят голямата картинка

Във всяко кътче от нашия комплекс е вложено много творчество, любов и хармония. Малките неща, правят голямата картинка! Това е един от принципите, които следваме ежедневно. 

Local Stay e не просто хотел предлагащ настаняване и изхранване, а място с внимание към детайлите и отношението, където да се почувствате като удома. Всеки наш гост е наш приятел, всеки наш приятел е наш съмишленик. Local Stay са хората, които ни посещават и приемат мястото като своето, на което се връщат отново и отново. 

 

  За нас

  Комплексът отвори врати през далечната 2008 година под името Пирин Резиденс. През 2020 година, в следствие на пандемията решихме да предприемем нова стратегия и да създадем място, което хората да асоциират с техния нов дом в планината, без да се налага да правят солидни инвестиции в недвижимо имущество. Реновирахме и ре-брандирахме Пирин Резиденс, като Local Stay, с мисъл към активния човек и разграничаване от типичния all inclusive туризъм.

  Насочихме вниманието си към авантюристите, хората които ценят качеството на живот и баланса между работата и личен живот. Поставихме и началото на „workation“ концепцията в България, със създаването на co-working пространство в комплекса и всичко необходимо за отдалечен офис в планината.

  Обичаме ценителите на добрата кухнята и виното, и затова създадохме уникални за региона ресторанти – интернационален “CAVA” и виетнамски “CHAO”.

  Наши съмишленици са хората, които ценят качеството си на живот и активно се грижат за тялото и духа си, за тях създадохме страхотна зала за йога, танци и групови занимания, в която всеки може да практикува любимите си занимания или да медитира сред страхотни панорамни гледки.

  От началото на 2024 година, Local Stay e официално част от световната верига

  Best Western Hotels & Resorts!

  С тази крачка и обвързването ни с Best Western Signature Collection, ние гарантираме перфектното преживяване за всеки гост, осигурявайки престой, изпълнен с комфорт, лично отношение и безупречно обслужване.

  Отключи безброй възможности с Best Western Rewards

  Научи повече за Best Western Signature Collection

  Други удобства и активности

  Настаняване

  Хотелът разполага с апартаменти, студиа и самостоятелни вили, създавайки уютна планинска обстановка.

  Събития

  Ние ще ви помогнем да организирате вашето събитие, като се погрижим за всички малки детайли.

  Офис в планината

  Local Stay предоставя възможност за активна работа в отдалечена
  офис среда.