Релакс център

В нашия релакс център ще може да се насладите на термо кресла, да се стоплите и отпуснете в нашата сауна и парна баня, за пробуждане на тялото предлагаме контрастен душ, а за чисти дробове – иновативна солна стая.

Масажни студия

Насладете се на богатото ни меню от масажи, внимателно подбрани спрямо вашите изисквания, физическо и психическо състояние: масаж на цяло тяло, на главата, гърба и краката, антистресов масаж, лимфен дренаж, рефлексотерапия, антицелулитен масаж, детски масаж. За намаляване ежедневния стрес със здравословни продукти, можете да опитате и нашата арома терапия с етерични масла doTERRA от висок клас (CPTG).

Солна стая

Солната ни стая е с покритие от високо-качествена природна сол и приказен декор.

Тук можете да засилите имунната си ситема, да намалите стреса и да се заредите с енергия, защото солната терапия доказано въздейства върху укрепването на организма и дихателните пътища. От вас се изисква просто да дишате и да се насладите на необичайно чистия въздух.

Външен басейн с детски кът и топло джакузи

Защо да не оставите водата да ви носи или да се отпуснете в откритото ни джакузи, докато съзерцавате планината?

Външният ни отопляем басейн с детски сектор е на специално място в градината на Local Stay, където няма нищо, което да попречи на прекрасната ви гледка към планината и слънчевите лъчи.

Сауна

Кажете “чао” на стреса и токсините. Финландската сауна е един традиционен, ефикасен и безопасен метод. Изложени на висока температура, телата ни освобождават ендорфини, които имат аналгетични и успокояващи качества. Това, съчетано с факта, че във финландските сауни е спокойно и тихо, я прави ефективно средство за защита срещу стрес, тревожност, депресия и безсъние.

 

Парна баня

Една дълга релаксираща процедура в парната ни баня е точно това, от което се нуждаете, когато искате да се поглезите – отпускате се, а мислите ви отлитат и отнасят проблемите ви надалече. А като бонус, парната баня може да ви помогне и с контрола на килограмите.

 

Oтопляеми релакс легла и ароматерапия с етерични масла

Насладете се на топлата прегръдка на релакс леглата докато си почивате в ароматна атмосфера. В основната зона на релакс центъра използваме чист клас масла чрез дифузиране, с което ще ви помогнем да се отпуснете и заредите. Ароматите на маслата ще ви донесат усещане за спокойствие, ще спомогнат за намаляване напрежението ви и уравновесяване на емоциите.

 

Други удобства и активности

Удобства

Local Stay е не само място за релакс, но и подходящ избор за
активни гости.

Офис в планината

Local Stay предоставя възможност за активна работа в отдалечена
офис среда.

Събития

Ние ще ви помогнем да организирате вашето събитие, като се погрижим за всички малки детайли.