Азиатски ресторант CHAO

Водени от нашата страст към автентичната виетнамска кухня, ние създадохме уникален за България азиатски ресторант – CHAO by Local Stay

CHAO – 100% автентична, виетнамска кухня

– 45 седящи места в основна зала
– 40 седящи места в градината

Традиционното виетнамско готвене е достойно за възхита, поради пресните съставки, минималната употреба на млечни продукти и олио, като разчита предимно на билки и зеленчуци.
С баланса си между пресни зеленчуци, свежи меса и внимателното използване на подправки за постигане на фин вкус, виетнамската кухня е една от най-изтънчените в цяла Азия. 
В CHAO, освен на виетнамска кухня, ще можете да се насладите и на прекрасна азиатска атмосфера и гледки към Пирин планина.

Концепцията зад CHAO by Local Stay

Водени от желанието ни да запознаем посетителите на CHAO by Local Stay с необятната виетнамска кухня, нашите професионални готвачи всяка седмица приготвят различни традиционни ястия, като ги комбинират в дегустационни менюта.

Ресторант  работи в дните петък, събота и неделя, а посетителите ни могат да избират измежду 3, 5 или 7-степенни менюта за обяд и вечеря.

Hot Pot Experience

Освен традиционните менюта, нашите гости могат да резервират и специално Hot Pot Vietnamese Experience. Hot Pot е традиционна азиатска техника на готвене, която се извършва директно пред очите ви, на вашата маса!

Нашите шеф готвачи ще ви пренесат във Виетнам, подбирайки най-добрите морски дарове, крехко телешко, свежи зеленчуци и ароматни подправки, които ще накарат сетивата ви да празнуват!

Елате и изживейте Виетнам!

Работно време

Петък от 17:00 до 23:30ч.
Събота от 12:00 до 23:30ч.
Неделя от 12:00 до 17:00ч.

Q

Резервация

  Други удобства и активности

  Ресторант CAVA

  Потопете се в уникалния микс от традиционна и интернационална кухня поднесена по естетичен начин в нашия ресторант CAVA.

  Събития

  Ние ще ви помогнем да организирате вашето събитие, като се погрижим за всички малки детайли.

  Настаняване

  Хотелът разполага с апартаменти, студиа и самостоятелни вили, създавайки уютна планинска обстановка.